Livrare

In urma finalizarii comenzii, aceasta va fi expediata prin curierat rapid – disponibil pentru livrare la nivelul intregii tari – cost 15,00 lei.

Puteti alege sa vi se livreze fie la domiciliu, fie puteti furniza adresa de la locul de munca, specificand intervalul in care sunteti de gasit. (Recomandarea noastra este sa furnizati adresa in care va aflati cel mai mult timp peste zi pentru a maximiza posibilitatea livrarii cat mai rapide.)

Ulterior plasarii comenzii, veti primi confirmarea automata pe adresa de email furnizata, in care vi se va comunica finalizarea procesarii si expedierea acesteia. (Recomandam verificarea inclusiv in folderul Spam pentru ca, uneori, mailurile se vor regasi acolo.)

Din momentul preluarii comenzii dumneavoastra de catre firma de curierat, livrarea se va realiza in maxim 2 zile lucratoare. (Exclus sambata si duminica.)

De mentionat ca in perioadele de varf (Sarbatori, Black Friday, conditii meteo nefavorabile) livrarea se poate decala si pot surveni intarzieri semnificative.

Rugam mentionarea in campul „Informatii suplimentare” a oricarui detaliu considerati ca este important pentru procesul de livrare, ca acesta sa se desfasoare rapid si fara incidente majore.

Costul de livrare de 15,00 lei se pastreaza indiferent de numarul de kilometri suplimentari aferenti adresei furnizate.

Se ofera gratuitate la transport pentru toate comenzile care depasesc valoarea totala de 250.00 lei. (Rugam selectarea optiunii de transport „Livrare gratuita” in momentul finalizarii comenzii.)

De mentionat ca metodele de plata acceptate o data cu livrarea prin curierat rapid sunt plata ramburs, plata prin card bancar sau plata in cont si sunt la alegerea clientului.

You were not leaving your cart just like that, right?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)